reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kachní stehna v medovém závoji, staropražské zelí (červené a bílé) a bramborový knedlík


Kachnu naložíme do medu a poté upečeme s česnekem a kořením. Nakrouháme zelí, zahustíme jíškou připravenou na cibulce a anglické slanině a přidáme čínské zelí. Bramborový knedlík uvaříme dle návodu na sáčku (v případě nejnutnější nouze).

Zdroj: http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kachni-stehna-v-medovem-zavoji

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.