reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kámošková polévka

Suroviny

  • kuřecí skelet 500 g
  • mrkev 4 ks
  • celer 1/2 ks
  • petržel 3 ks
  • menší cibule 1 ks
  • libeček 3 snítky
  • petrželová nať na ozdobu
  • vegeta 2 lžičky
  • babiččiny nudle 1/2 sáčku

Do hrnce si dáme vařit kuřecí skelet, postupně přidáváme oloupanou zeleninu (mrkev, petržel, celer, cibule, libeček). Vše se vaří asi 1 hodinu. Dochutíme vegetou a na ozdobu nakrájíme nadrobno petrželovou nať.

Zdroj: Kámošková polévka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kamoskova-polevka  [On-line 20.03.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.