reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

KOKO vývar

Suroviny

  • slepice 1 ks
  • nudle
  • mrkev 2 ks
  • celer kousek
  • slepičí bujón 2 kostky
  • zelená petržel
  • sůl
  • pepř

Slepici vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou a přidáme sůl a celý pepř a vaříme na mírném ohni 2 – 3 hodiny. Vývar poté scedíme a obereme a pokrájíme maso. Do vývaru přidáme nakrájenou zeleninu, kterou uvaříme doměkka, pak dáme vařit chutné nudle a nakonec do vývaru vrátíme ohřát obrané maso a dozdobíme zelenou petrželkou.

Zdroj: KOKO vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/koko-vyvar  [On-line 18.05.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.