reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Králičí paštika

Ingredience

  • králičí játra 500 g
  • králičí stehno (maso a vývar na redukci) 1 kus
  • cibule 2 kusy
  • zelený pepř dle chuti 1 dávka
  • máslo 250 g
  • smetana 33% 250 ml
  • červené víno dle chuti 1 dávka
  • sůl a pepř 1 špetka

Na másle si orestujeme cibuli, očištěná játra a po chvíli podlijeme vínem. Přidáme naporcované maso, které povaříme, okořeníme, dle vlastního uvážení přidáme množství zeleného pepře, smetanu, máslo a vše ostatní. Rozmixujeme a dáme ztuhnout do formy. Z portského a vývaru si uděláme redukci, kterou můžeme podávat k paštice, ozdobené jarní cibulkou. Podáváme s tousty, které namázneme máslem a dáme rozpéct.

Zdroj: Králičí paštika; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kralici-pastika [On-line 19.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.