reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Krkonošské jablko

Ingredience

  • jablka 5 kusů
  • badyán 1 kus
  • hřebíček 3 kusy
  • cukr 1 lžíce
  • vanilka 1 kus
  • skořice 1 kus
  • mléko na pudink 1 dávka
  • pudink (několik druhů kvůli barvě) 1 dávka
  • dětské piškoty 10 kusů
  • borůvky 1 dávka
  • šlehačka 1 kus

Jablka oloupeme, zbavíme jádřince a zlehka povaříme ve vodě s badyánem, hřebíčkem, skořicí a trochou cukru. Díru po jádřinci naplníme piškotem, borůvkami a na závěr piškotem a přelijeme uvařeným pudinkem dle návodu. Dáme vychladit a dozdobíme šlehačkou, popřípadě dalším ovocem.

Zdroj: Krkonošské jablko; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/krkonosske-jablko [On-line 07.09.2013]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.