reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuře ve Francii – sýrová polévka z kuřecího vývaru

  • velké tavené sýry 3 kusy
  • kuřecí kostra 1 kus
  • vegeta 1 dávka
  • mrkve 4 kusy
  • půlka pórku 0.5 kusu
  • máslo 100 g
  • sůl a pepř 1 špetka
  • mouka 1 dávka
  • cibulka 1 kus

Kuřecí kostru uvaříme v 1, 5 l vody, společně s vegetou a solí. Ve druhé nádobě rozpustíme třetinu másla, do kterého přidáme tavené sýry, po spojení zalijeme vývarem, přidáme nakrájenou mrkev, pórek. Když je zelenina uvařená, polévku zahustíme jíškou, je možné ji podávat se zeleninou, nebo polévku rozmixovat. Nakonec ozdobíme petrželkou.

Zdroj: Kuře ve Francii; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kure-ve-francii [On-line 17.5.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.