reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí vývar

Suroviny

  • kuřecí skelety 2 ks
  • česnek
  • polévková zelenina (mrkev, petržel, celer)
  • pepř
  • cibule 1 ks
  • domácí nudle
  • sůl

Do vody dáme vařit kuřecí kostry, celou cibuli a česnek. Okořeníme a vaříme zvolna alespoň hodinu.

Všechno vyndáme z hrnce a do vývaru dáme teprve teď povařit kořenovou zeleninu. Kuřecí skelety obereme a maso vrátíme do polévky. Zeleninu, pokud jsme ji vařili vcelku, pokrájíme a do polévky přidáme nudle.

Dovaříme a ozdobíme zelenou natí.

Zdroj: Kuřecí vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-vyvar-8  [On-line 01.04.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.