Ingredience
- kuřecí skelet 2 kusy
- domácí mražená směs polévkové zeleniny 1 balení
- domácí nudle 1 dávka
- játrová zavářka 1 dávka
- vejce 1 kus
- strouhanka 1 dávka
- majoránka 1 špetka
- česnek 2 stroužky
- sůl a pepř 1 špetka
Na vývar si dáme do hrnce s vodou kuřecí skelety a vaříme je hodinu a půl na mírném ohni. Poté osolíme, přidáme připravenou zeleninu na polévku. Koupenou játrovou zavářku nastavíme jedním vejcem, strouhankou, dochutíme majoránkou a česnekem a tvoříme lžičkou knedlíčky, které zavaříme do polévky. Nakonec zavaříme v polévce domácí nudle a můžeme ji před podáváním ozdobit zelenou petrželkou nebo pažitkou.
Zdroj: Kuřecí vývar, nudle, knedlíčky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-vyvar-nudle-knedlicky [On-line 25.04.2014]
Poslední tip, trik či komentář