Suroviny
- kuřecí skelet 2 ks
- mražená zelenina 1 balení
- kuličky nového koření
- sůl
- cibule 1 ks
- pepř
- podravka
Na domácí nudle:
- vejce 6 ks
- hrubá mouka
- sůl
Asi dvě hodiny vaříme v osolené vodě drůbeží skelety s kořením. Pak hotový vývar přecedíme a maso z koster obereme. Do vývaru přidáme zeleninu, vrátíme obrané maso a vaříme, dokud není zelenina měkká. Nakonec zavaříme nudličky, které jsme si udělali klasickým způsobem. Polévku dochutíme a podáváme.
Zdroj: Kuřecí vývar s domácími nudličkami; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-vyvar-s-domacimi-nudlickami-0 [On-line 20.05.2016]
Poslední tip, trik či komentář