reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí vývar s kapáním

Ingredience

  • kuřecí maso (ideálně skelety) 1 kg
  • menší celer či kousek většího 1 kus
  • petržel 1 kus
  • menší mrkev 2 kusy
  • nové koření 2 kuličky
  • celý pepř 2 kuličky
  • bobkový list 1 kus
  • sůl 1 špetka

kapání:

  • vejce 1 kus
  • hladká mouka 2 lžíce
  • bylinky (petrželka, libeček) 1 dávka
  • sůl 1 špetka

1. Uvaříme kuře a zeleninu s kořením, vývar scedíme, oddělíme zeleninu od masa, zeleninu pokrájíme a vložíme zpět do vývaru. Maso obereme, pokrájíme a taktéž vrátíme do vývaru.

2. Do hrníčku rozkvedláme vejce, přidáme mouku a bylinky a nakapeme do polévky.

Zdroj: Kuřecí vývar s kapáním; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-vyvar-s-kapanim [On-line 28.08.2013]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.