reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

La Carbonata – Špíz Carbonata

4 porce

  • 16 plátků čerstvého bůčku
  • 1 lžíce cukru
  • 1 lžička skořice
  • šťáva z 1 citronu
  • sůl

Plátky masa osolíme, napíchneme jako spirálku na špejli a orestujeme na sucho v pánvi. Na stejné pánvi smícháme cukr, skořici a citronovou šťávu, až vznikne hladká omáčka, kterou polijeme upečené špízy a podáváme.

Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.makro.cz/index.php?page_id=695&u=342 28.2.2010

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.