Suroviny
- filet z čerstvého lososa 500 g
- nasekaný kopr 2 lžíce
- olivový olej 1 lžíce
- šalotka 2 ks
- dijonská hořčice 1 lžíce
- citronová šťáva 1 lžíce
- polníček
- olivový olej
- pepř
- sůl
- pečivo k podávání
Lososa zbaveného kůže a kostí, nakrájíme najemno, smícháme se všemi surovinami a necháme chladit. Poté si připravíme salát z listů polníčku, který propláchneme pod studenou vodou, necháme okapat, přidáme olivový olej, sůl a pepř. Servírujeme s banketkami, nebo bagetkami.
Zdroj: Lososový tatarák s polníčkovým salátkem, bageta; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/lososovy-tatarak-s-polnickovym-salatkem-bageta [On-line 02.03.2017]
Poslední tip, trik či komentář