reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Lososový tatarák s polníčkovým salátkem, bageta

Suroviny

  • filet z čerstvého lososa 500 g
  • nasekaný kopr 2 lžíce
  • olivový olej 1 lžíce
  • šalotka 2 ks
  • dijonská hořčice 1 lžíce
  • citronová šťáva 1 lžíce
  • polníček
  • olivový olej
  • pepř
  • sůl
  • pečivo k podávání

Lososa zbaveného kůže a kostí, nakrájíme najemno, smícháme se všemi surovinami a necháme chladit. Poté si připravíme salát z listů polníčku, který propláchneme pod studenou vodou, necháme okapat, přidáme olivový olej, sůl a pepř. Servírujeme s banketkami, nebo bagetkami.

Zdroj: Lososový tatarák s polníčkovým salátkem, bageta; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/lososovy-tatarak-s-polnickovym-salatkem-bageta  [On-line 02.03.2017]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.