reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Marinované vepřové žebírko

Ingredience:

  • 6 plátků vepřové kotlety
  • 3 vejce
  • 2 lžíce bramborového škrobu
  • 3 lžičky majoránky
  • 8 stroužků česneku
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce soli
  • 1 lžíce pepře

Z uvedených přísad uděláme marinádu, naložíme plátky kotlety a necháme 3 dny marinovat. Těsně před podáváním opečeme na sádle.

Hranolky: brambory očistíme, nakrájíme, osušíme a smažíme ve fritéze.

Zdroj: Marinované vepřové žebírko; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/marinovane-veprove-zebirko [On-line 15.10.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.