reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Marinovaný lilek

  • 1 lilek
  • 100 ml olivového oleje
  • 50 g zelených oliv
  • 50 g černých oliv
  • 3 lžíce sterilovaných kaparů
  • 2 lžíce petržele
  • 2 limety
  • 50 g piniových oříšků
  • sůl
  • pepř

Lilek nakrájený na kostičky orestujeme na rozehřátém oleji dozlatova. Až zchladne, přidáme kousky oliv, kapary, nasekanou petržel, šťávu z limety a trochu soli a pepře. Promícháme a před podáváním posypeme piniovými oříšky, které jsme předem nasucho opražili na pánvi.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/275-marinovany-lilek/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.