reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Masovo-zeleninový vývar

Ingredience:

  • 2 kuřecí čtvrtky,
  • 2 mrkve,
  • čtvrt celeru,
  • půlka brokolice,
  • 1 pórek
  • 1 cibule,
  • 1 malá petržel,
  • 2 stroužky česneku,
  • jasmínová rýže,
  • olej,
  • sůl,
  • pepř,
  • zelené bylinky

V hrnci na oleji osmahnout cibuli a kořenovou zeleninu. Přidat kuřecí čtvrtky, sůl, pepř a zalít 1,5 litrem vody, vařit hodinu, poté scedit do jiného hrnce, vyndat maso, které vykostíme a pokrájíme, do vývaru přidat na růžičky brokolici. Povařit dalších 5-10 minut, dochutit solí, vložit pokrájené maso a uvařenou jasmínovou rýži. Podáváme ozdobené čerstvými bylinkami.

Zdroj: Masovo-zeleninový vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/masovo-zeleninovy-vyvar [On-line 12.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.