Ingredience:
- 2 kuřecí čtvrtky,
- 2 mrkve,
- čtvrt celeru,
- půlka brokolice,
- 1 pórek
- 1 cibule,
- 1 malá petržel,
- 2 stroužky česneku,
- jasmínová rýže,
- olej,
- sůl,
- pepř,
- zelené bylinky
V hrnci na oleji osmahnout cibuli a kořenovou zeleninu. Přidat kuřecí čtvrtky, sůl, pepř a zalít 1,5 litrem vody, vařit hodinu, poté scedit do jiného hrnce, vyndat maso, které vykostíme a pokrájíme, do vývaru přidat na růžičky brokolici. Povařit dalších 5-10 minut, dochutit solí, vložit pokrájené maso a uvařenou jasmínovou rýži. Podáváme ozdobené čerstvými bylinkami.
Zdroj: Masovo-zeleninový vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/masovo-zeleninovy-vyvar [On-line 12.09.2014]
Poslední tip, trik či komentář