reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Minutkový guláš z hovězí svíčkové

´

  • 0,5 kg sterilovaných artyčoků
    100 ml olivového oleje
    5 stroužků česneku
    hrst sekané máty
    černý pepř
    sůl

na ozdobení:

  • čerstvý sýr
    salát

Sterilované artyčoky vyrovnáme do ploché mísy, osolíme a zalijeme zálivkou z rozehřátého olivového oleje, ve kterém jsme rozmixovali česnek, celý pepř a čerstvou mátu. Dáme zaležet, nejlépe přes noc. Na talíři můžeme ozdobit salátem a podle chuti doplnit čerstvým sýrem, do kterého zamícháme trochu zálivky z artyčoků.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/73-marinovane-artycoky/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.