reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Mousse allo chardonnay – Mousse chardonnay

4 porce

  • 2,5 dl chardonnay
  • 4 žloutky
  • 200 g cukru
  • 1 citron
  • 1 pomeranč
  • 8 plátků želatiny
  • 2,5 dl smetany ke šlehání

Ve vodní lázni vyšleháme vejce s cukrem, citronovou šťávou a vínem, pro chuť můžeme
přidat kousky citronové kůry. Želatinu namočíme do vody a vymačkanou ji přidáme
k vaječné směsi. Ve studené míse vyšleháme smetanu, a jakmile vejce vychladnou,
spojíme je se smetanou. Mousse dáme do servírovacích sklenic a necháme ztuhnout
v lednici.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.makro.cz/index.php?page_id=783&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.