reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Obrácený řízek

  • vepřová krkovice, kýta nebo panenka
    česnek
    sůl
    pepř
    strouhanka
    vejce
    mléko
    olej na smažení

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance a teprve potom ve vejcích rozmíchaných s mlékem, solí a máme-li rádi česnek, pak i s trochou česneku. Po obalení ihned osmažíme ve vyšší vrstvě oleje z obou stran do zlatova.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/434-obraceny-rizek/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.