reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ochucený bulgur s jehněčím a telecím masem

  • balení bulguru 1 kus
  • jehněčí maso 0.5 kg
  • telecí maso 0.5 kg
  • větší rajčata 3 kusy
  • lilek 1 kus
  • kapie
  • cibule 2 kusy
  • máslo

Nakrájíme si maso na plátky a dáme ho vařit asi na půl hodiny do vody. Mezitím si nakrájíme zeleninu a připravíme si zapékací nádobu, kam dáme maso a zeleninu. Podlijeme 0,25 l vody a pečeme při 180 stupních maximálně půlhodinu.

Nakonec si připravíme bulgur. Propláchneme ho pod vodou a asi čtvrt hodiny vaříme, scedíme a dochutíme ho částí šťávy z masa a zeleniny. Promícháme a servírujeme jako např. pilaf či rizoto.

Zdroj: Ochucený bulgur s jehněčím a telecím masem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/ochuceny-bulgur-s-jehnecim [On-line 7.5.2012]

 

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.