reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ovocné želé s jogurtovým krémem

  • 300 g lesního ovoce
    40 g želatiny (4 g agaru)
    0,5 l šťávy z kompotu
    500 ml jogurtu
    250 ml šlehačky
    150 g cukru moučky
    1 citron

na ozdobení:

  • čokoládová poleva
    ovoce
    máta

Do kelímků vložíme ovoce, zalijeme ho trochou želé, do kterého jsme přidali kompotovou šťávu, a uložíme do chladu. Poté do bílého jogurtu nastrouháme citronovou kůru, podle chuti osladíme, přidáme šlehačku, promícháme a pomocí cukrářského sáčku naplníme kelímky, ve kterých mezitím želé ztuhlo. Na závěr ozdobíme čokoládovou polevou, čerstvým ovocem a lístkem máty.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/157-ovocne-zele-s-jogurtovym-kremem/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.