reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Panenská vepřová panenka Wellington

Ingredience

  • anglická slanina 200 g
  • větší vepřová panenka 1 kus
  • plát listového těsta 1 kus
  • zakysaná smetana 1 kus
  • balení žampionů 1 dávka
  • bylinky dle chuti 1 dávka
  • sůl a pepř 1 špetka
  • kousek másla 1 dávka

Na másle si orestujeme žampiony. Na potravinářskou fólii si rozložíme slaninu, umixované orestované žampiony, na to položíme očištěnou a ochucenou panenku. Zabalíme opatrně do fólie a rolujeme, tak abychom vytlačili vzduch. Dáme do lednice. Poté si na fólii dáme rozválený plát listového těsta, na okraj položíme naši panenku a zavineme. Potřeme vajíčkem a pečeme asi 30 – 45 minut, aby vnitřek zůstal narůžovělý a těsto bylo krásně zlatavě křupavé. K jídlu chutná dobře vychucený italský listový zeleninový salátek se zálivkou. Pečivo už není potřeba.

Zdroj:Panenská vepřová panenka Wellington; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/panenska-veprova-panenka-wellington [On-line 05.06.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.