reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Panna cotta aneb Vařená smetana

Suroviny

  • želatina 6 plátků
  • smetana 500 ml
  • mléko 50 ml
  • rum 2 lžíce
  • cukr 50 g

Ovocná omáčka:

  • červený rybíz
  • borůvky
  • cukr 2 lžíce

Do studene vody si dáme plátky želatiny, aby se nasákly. Do hrnce nalijeme smetanu, mléko a přidáme cukr, než začne bublat, přidáme rum a odstraníme z varu. Přidáme želatinu a rychle mícháme, aby se rozpustila. Nalijeme do formiček a dáme do ledničky, minimálně na tři hodiny.

Ovocná omáčka: na pánvičku dáme cukr, také oboje ovoce, necháme bublat. Omáčku podáváme se studenou Panna Cottou.

Zdroj: Panna cotta aneb Vařená smetana; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/panna-cotta-aneb-varena-smetana  [On-line 28.10.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.