reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Stracotto aneb Hovězí po italsku

Suroviny

  • hovězí plec 1,5 kg
  • mrkev 3 ks
  • cibule 3 ks
  • olej
  • celer 1/4 ks
  • sůl
  • pepř

Zeleninu si očistíme, nakrájíme na větší kousky a dáme do hrnce s olejem, přidáme maso a litr zeleninového vývaru. Necháme vařit (dusit) na pomalém ohni minimálně tři hodiny. Osolíme a postupně přidáváme vývar, aby se maso hezky nasáklo. Měkké hovězí vytáhneme, nakrájíme na plátky a zeleninu z pečeně rozmixujeme s výpekem a podáváme s masem. Část zeleniny si uschováme a podáváme s masem jako přílohu i oblohu. Vhodnou přílohou jsou také vařené brambory.

Zdroj: Stracotto aneb Hovězí po italsku; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/stracotto-aneb-hovezi-po-italsku  [On-line 28.10.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.