reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pappa al pomodoro

Suroviny

  • vyloupaná zralá rajčata bez semínek 0,5 kg
  • bílé pečivo 200 g
  • malá cibule 1 ks
  • česnek 2 stroužky
  • bazalka 1 svazek
  • zeleninový vývar/voda de potřeby
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Na pánvi na oleji zlehka orestujeme nakrájený česnek a cibulku, přidáme natrhanou bazalku (asi polovinu svazku), rajčata, sůl, pepř, vše promícháme a vaříme 15 minut. Poté přidáme tenké plátky pečiva, zalijeme vývarem nebo vodou a vaříme do té doby, než polévka zhoustne. Asi po 20 minutách stáhneme, přiklopíme pokličkou a necháme čtvrt hodiny odležet. Servírujeme s bazalkou a plátkem parmezánu.

Zdroj: Pappa al pomodoro; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pappa-al-pomodoro-1  [On-line 07.12.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.