reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Paštika z kuřecích jater

Ingredience

  • kuřecí játra pokrájená nadrobno 600 g
  • studené máslo 350 g
  • máslo 40 g
  • česnek 2 stroužky
  • malé cibule nakríjené nadrobno 2 kusy
  • bobkové listy 8 kusů
  • portské víno (červené víno) 125 ml
  • sůl a mletý pepř 1 špetka
  • bagetka 1 kus

Do pánve vložíme máslo, cibuli nakrájenou nadrobno, prolisovaný česnek, bobkový list a na středním žáru vaříme přibližně 3minuty,přidáme nadrobno nakrájená kuřecí játra a vaříme 30 sekund. Nyní přidáme červené víno a vaříme další minutu. Vyndáme z pánve bobkové listy, už je nebudete potřebovat. Směs z pánve dejte do mísy kuchyňského robota, přidejte vychlazené máslo, sůl a pepř a směs mixujeme dohladka.Poté směs vložíme do formy vyložené fólií, uhladíme a překryjeme fólií a uložte minimálně na 2hodiny do lednice. Před podáním vyklopíme z formy a nakrájíme na plátky a podáváme s brusinkami a bagetkou.

Zdroj: Paštika z kuřecích jater; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pastika-z-kurecich-jater  [On-line 22.10.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.