reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Plněná hruška pošírovaná v červeném víně s omáčkou ze zakysané smetany

  • sůl 1 špetka
  • cukr 1 dávka
  • citronová šťáva 1 dávka
  • červené víno 1 l
  • zakysaná smetana 500 ml
  • hruška 5 ks

Hrušky rozpůlíme, dáme do hrnce na rozpuštěné máslo, zasypeme hnědým cukrem a podlijeme červeným vínem. Pomalu pošírujeme (vaříme), dokud hrušky nezměknou. Hrušky vyjmeme a nálev vaříme do medové konzistence. Do smetany dáme cukr a citronovou šťávu a rozmícháme.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/plnena-hruska-posirovana-v-cervenem-vine [on-line 10.9.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.