Suroviny:
- tofu
- drůbeží vývar
- mrkev
- bílá ředkev
- brokolice
- fazolové lusky
- hráškové lusky
- čerstvý špenát
- salát
- lístky shiso
- sůl
Mrkev a ředkev nakrájejte na plátky a vložte do osolené vroucí vody, povařte a přeceďte. Brokolici, lusky a špenát krátce povařte a pak rychle zchlaďte, aby zelenina neztratila barvu.
V hrnci ohřejte drůbeží vývar a na pár vteřin v něm ohřejte tofu.
Do misky nandejte nejdříve zeleninu, pak tofu a vše zalijte teplým vývarem. Podávejte.
Zdroj: POLÉVKA S TOFU; Teď vaří šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/videa-recepty-na-premierove-menu-s-neobvyklymi-pokrmy [On-line 11.04.2016]
Poslední tip, trik či komentář