Suroviny
- mrkev 3 ks
- sůl
- pepř
- kousek celeru
- petržel 1 ks
- zelený hrášek 1/2 plechovky
- kukuřice 1/2 plechovky
- vejce 4 ks
- kyselá okurka 3 ks
- hořčice 1 lžíce
- majonéza 4 lžíce
- jablko 1 ks
Uvaříme do měkka kořenovou zeleninu, brambory, vejce natvrdo. Uvařenou vychladlou zeleninu, kyselé okurky a vejce nakrájíme na malé kostičky. Všechny ingredience dáme do větší misky a přidáme scezenou sterilovanou zeleninu, hořčici, majonézu, sůl a pepř dle chuti, zamícháme a odstavíme na hodinu do ledničky.
Podáváme v malých mističkách s bagetkou.
Zdroj: Polský zeleninový salát; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/polsky-zeleninovy-salat [On-line 27.08.2015]
Poslední tip, trik či komentář