reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí na divoko s bramborovým knedlíkem, brusinkami, citronem a kyselou smetanou

  • 1 kg špalíčku hovězího zadního nebo falešné svíčkové
  • 1 velká cibule
  • koření divočina
  • vývar
  • sůl
  • tmavá jíška
  • brusinkový kompot
  • citron
  • kysaná smetana

Asi kilogram špalíčku hovězího zadního nebo falešné svíčkové omyjeme a hustě prošpikujeme mrkví a celerem.Velkou cibuli osmažíme na oleji dozlatova a na ní zprudka ze všech stran opečeme špalíček masa.

Maso vyjmeme, přidáme asi lžíci koření (divočina), podlijeme vývarem a osolíme. Opět vložíme maso a dusíme minimálně 2 hodiny. Podlíváme vývarem.

Maso vyjmeme a nakrájíme. Vývar zahustíme trochou tmavé jíšky. Nemá to být omáčka, je to sos. Podáváme s bramborovým knedlíkem, zdobíme brusinkami, citronem a kysanou smetanou.

Zdroj: Prostřeno iprima TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-na-divoko

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.