reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pytlácká směs, šťouchané brambory

Suroviny
Na pytláckou směs:

  • srnčí kýta 500 g
  • jelení kýta 500 g
  • anglická slanina 250 g
  • máslo
  • zvěřinové koření
  • sůl
  • pepř
  • tymián
  • rostlinný olej

Na šťouchané brambory:

  • brambory
  • máslo
  • červená cibule
  • jarní cibulka
  • sůl
  • pepř
  • smetana

Maso nakrájíme na nudličky, přidáme sůl, pepř, zvěřinové koření, rostlinný olej, tymián a naložíme na 2 dny do ledničky. V den přípravy maso dáme na rozehřátou pánev prudce orestovat, přidáme nakrájenou slaninu na nudličky, dochutíme solí, pepřem, případně tymián.Na úplný závěr přidáme kousek másla.

Šťouchané brambory:vařené brambory dáme na zesklovatělou cibuli, osolíme, opepříme, brambory rozšťoucháme, přidáme smetanu a na úplný závěr před podáváním přidáme nakrájenou jarní cibulku.

Zdroj: Pytlácká směs, šťouchané brambory; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pytlacka-smes-stouchane-brambory  [On-line 10.12.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.