Ingredience
- kuřecí kostry 2 kusy
- stehna 2 kusy
- voda 5 l
- sůl, pepř 1 dávka
- nové koření, bobkový list (dle chuti) 1 dávka
- mrkve 2 kusy
- petržel 1 kus
- kousek celeru cca 50 g
- nudle 1 dávka
Kuřecí kousky omyjeme a dáme do hrnce, zalijeme vodou a přihodíme koření, vaříme pomaličku cca dvě hodiny. Zvlášť uvaříme očistěnou zeleninu, až změkne nakrájíme ji na kousky a hodíme do přecezeného vývaru, chvilku povaříme, dochutíme solí či polévkovým kořením.
Zdroj: Radčin kuřecí vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/radcin-kureci-vyvar [On-line 14.12.2012]
Poslední tip, trik či komentář