Suroviny
- vysoký roštěnec 1 kg
- papriky
- brambory
- cibule
- cuketa
- olivový olej
- provensálské bylinky
Maso nakrájíme na 200 g steaky, které zavakujeme a metodou solus-vide hodinu pošírujeme ve vodě na 50°C. Pak maso zprudka ogrilujeme na předem rozpálené pánvi s kapkou oleje, z každé strany pečeme max. dvě minuty.
Zeleninu omyjeme, očistíme, nakrájíme na plátky a vložíme na plech. Polijeme olivovým olejem, přidáme sůl, pepř a provensálské bylinky, pečeme na 170 stupňů C.
Zdroj: Roštěnky na divoko, zelenina mixed grill; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/rostenky-na-divoko-zelenina-mixed-grill [On-line 07.12.2016]
Poslední tip, trik či komentář