reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rychlé tiramisu

  • 300 g mascarpone
  • 5 lžic moučkového cukru
  • 4 lžíce marsaly nebo jiného „portského“ vína
  • 1 lžička extraktu z vanilkového lusku
  • 200 ml smetany na šlehání
  • 200 ml ledové silné kávy
  • 5 cukrářských piškotů
  • nastrouhaná čokoláda na ozdobení

Do 300 g mascarpone přidáme moučkový cukr, zalijeme portským vínem, přidáme extrakt z vanilkového lusku a ušlehanou smetanu. Stále promícháváme. Necháme 10 až 20 min. v lednici. Po vyndání dáme do poháru na piškoty předem namočené v kávě. Posypeme čokoládou.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/rychle-tiramisu

loading...

4 comments to Rychlé tiramisu

  • Každé jídlo je ddobré.

  • Myslým si že nikdo je moc vybíravý vaše jídlo je celkem dobré.

  • lada

    Myslel jsem si že jste větší borec dle vašeho vyjadřování k jídlům které dělaly vaše spolu soutěžící.To co máte na jídelníčku včetně moučníku dělaly naše matky . Např tiramisu bylo námi dětmi považováno za nic třeba oproti palačinkám a nebo koblížkům. A měl by jste si uvědomit že ten steak by třeba řada lidí nevzala ani do úst.Myslíte si že dnes když nevíte nic o původu masa je jíst polosyrové maso je to nejlepší.
    Dříve jsem miloval tatarák ale dnes bych částečně tepelně upravené maso nevzal do úst

    • Nejsem si tak úplně jistý, jestli ten komentář patří k tomuto receptu :) . Asi byl adresován nějakému participantovi pořadu Prostřeno. Co se týká tataráku… zmražení masa na minus 30°C přece jenom nějakou tu bakterii zničí.

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


2 + devět =


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.