Suroviny:
- drůbeží játra
- salát frisée
- ocet z červeného vína
- olej
na dresink:
- francouzská hořčice
- ocet z červeného vína
- olivový olej
- rostlinný olej
- sůl
- pepř
Nejdříve si připravte dresink: hořčici, ocet, sůl a pepř vyšlehejte v misce, pak postupně přilijte i oba druhy oleje a promíchejte.
Drůbeží játra nechte okapat na papírovém ubrousku, osolte a opepřte. Na gril vložte pánev, rozehřejte olej a vložte jatýrka. Orestujte, pak pánev vyndejte z grilu, jatýrka otočte, podlijte octem a nechte dorestovat.
Salát frisée natrhejte, nandejte na talíř, pokapejte dresinkem a navrch nandejte orestovaná játra. Můžete podávat.
Zdroj: SALÁT FRISÉE S DRŮBEŽÍMI JÁTRY; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/pustte-si-francouzske-recepty-z-nedelniho-rozpal-sefe-online [On-line 06.06.2016]
Poslední tip, trik či komentář