reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

SALÁT Z KRÁLIČÍHO HŘBETU

Suroviny:

  • králičí hřbet
  • stroužek česneku
  • červená cibule
  • červený vinný ocet
  • směs salátových listů
  • olivový olej
  • sůl pepř
  • čerstvé bylinky

Maso z obou stran osolíme a opepříme a na rozpálené pánvi s kapkou oleje králíka orestujeme do zlatova. Trvá to jen pár minutek. Uprostřed musí zůstat maso krásně růžové. Na závěr přihodíme do pánve česnek nakrájený na plátky a kolečka červené cibule.

Hotového králíka ještě horkého obalíme v nasekaných bylinkách s orestovaným česnekem a cibulkou. Pánev, v které jsme maso pekli, zalijeme asi 1 dl červeného vinného octa a necháme ho svařit do husté omáčky, dochutíme solí a pepřem. Smícháme s olivovým olejem.

Směs salátových listů promícháme s připraveným dresingem. Do salátu nakrájíme pár kousků králičího hřbetu. Naservírujeme a zbytek masa dáme kolem salátu.

Zdroj: SALÁT Z KRÁLIČÍHO HŘBETU; Teď vaří  šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/tedvarisef/sef-upravoval-kralika-zde-vsechny-jeho-recepty?special=758795 [On-line 03.11.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.