Ingredience
- 1 králík
- 2 l vody
- 0,5 l octa
- Pepř
- Nové koření
- Bobkový list
- Sůl
- 2 cibule
- 1 sklenice sterilovaných okurek
- 2 mrkve
- 2 petržele
- 300 g majonézy
- 1 bílý jogurt
- Pečivo
V hrnci svaříme vodu, ocet, nové koření, pepř a bobkový list. Osolíme, přidáme naporcované králičí maso a přivedeme k varu. Následně přidáme nakrájenou zeleninu.
Až bude maso měkké, obereme ho a nakrájíme na menší kousky. K masu přidáme zeleninu, kterou jsme si uvařili s masem, nakrájenou okurku, cibuli, bílý jogurt a majonézu. Osolíme, opepříme a promícháme.
Salát necháme přes noc uležet. Podáváme s pečivem.
Zdroj: Salát z králíka; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2504-salat-z-kralika/ [On-line 02.04.2014]
Poslední tip, trik či komentář