reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Salát z králíka

Ingredience

  • 1 králík
  • 2 l vody
  • 0,5 l octa
  • Pepř
  • Nové koření
  • Bobkový list
  • Sůl
  • 2 cibule
  • 1 sklenice sterilovaných okurek
  • 2 mrkve
  • 2 petržele
  • 300 g majonézy
  • 1 bílý jogurt
  • Pečivo

V hrnci svaříme vodu, ocet, nové koření, pepř a bobkový list. Osolíme, přidáme naporcované králičí maso a přivedeme k varu. Následně přidáme nakrájenou zeleninu.

Až bude maso měkké, obereme ho a nakrájíme na menší kousky. K masu přidáme zeleninu, kterou jsme si uvařili s masem, nakrájenou okurku, cibuli, bílý jogurt a majonézu. Osolíme, opepříme a promícháme.

Salát necháme přes noc uležet. Podáváme s pečivem.

Zdroj: Salát z králíka; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2504-salat-z-kralika/ [On-line 02.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.