reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Slepičí polévka

Ingredience:

  • slepice z domácího chovu
  • kořenová zelenina (celer, mrkev, petržel)
  • petrželová nať
  • libeček

noky:

  • vejce, krupička, petržel a sůl

Slepici vaříme přibližně 2 hodiny, a když je maso poloměkké, přidáme zeleninu a nakonec noky, petrželovou nať a libeček (nejlépe je použít čerstvé bylinky).

Zdroj: Slepičí polévka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/slepici-polevka-2  [On-line 21.11.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.