Ingredience:
- kysané zelí
- brambory
- cibule
- smetana na vaření
- nové koření
- pepř, sůl
- bobkový list
- mletá sladká paprika
- červená kapie
- klobása
- olej
- hladká mouka
Nakrájíme nadrobno 3 velké cibule, nakrájíme si klobásku na půlkolečka. Na rozpáleném oleji osmažíme cibulku, přidáme klobásku, poté nadrobno nakrájené brambory, přidáme koření a na konec, až máme vše doměkka, tak přidáme zelí a smetanu. Do smetany přidáme lžíci mouky. Povaříme a dochutíme solí a pepřem.
Zdroj: Slovenská zelňačka s klobásou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/slovenska-zelnacka-s-klobasou [On-line 04.10.2014]
Poslední tip, trik či komentář