reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Srbská čorba, domácí pečivo

Ingredience

  • hovězí kližka 500 g
  • kapie 1 kus
  • rajčata 5 kusů
  • cibule 1 kus
  • malý rajčatový protlak 1 kus
  • nové koření 3 kuličky
  • bobkový list 1 kus
  • feferonka 1 kus
  • olej 1 dávka
  • trochu hladké mouky 1 dávka
  • česnek 4 stroužky
  • majoránka 1 špetka
  • sůl a pepř 1 špetka

Cibuli osmažíme do zlatova, vmícháme mletou papriku, na tenké proužky nakrájené maso vydusíme, podlijeme trochou vody, přidáme sůl pepř, nové koření, bobkový list, feferonku, přikryjeme a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme pokrájenou kapii a pokrájená spařená rajčata bez slupky. Když vše změkne, přidáme protlak, prolisovaný česnek, majoránku a nakonec jídlo zahustíme moukou. Ještě krátce povaříme a polévka je hotová.

Zdroj: Srbská čorba, domácí pečivo; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/srbska-corba-domaci-pecivo [On-line 04.05.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.