reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Srnčí kýta s plněným bramborem v alobalu

  • cca 1 kg srnčí kýty
  • červené víno
  • olej
  • citron
  • cibule
  • čerstvá petrželka
  • hořčice
  • česnek
  • brambory
  • pomazánkové máslo
  • sůl
  • pepř
  • obloha

Z koření, česneku, cibule, hořčice, vína, oleje, citrónu a petrželky uděláme marinádu, připravené maso do marinády naložíme asi na 4-5 hodin. Poté pečeme, dokud maso není měkké. Brambory neloupeme, omyjeme, podélně rozřízneme, vydlabeme jamku a naplníme pomazánkovým máslem s česnekem. Obě půlky brambor spojíme zpátky k sobě a zabalíme do alobalu. Pečeme asi 30-40 minut.

Zdroj: Prostřeno iprima TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/srnci-kyta-s-plnenym-bramborem-v-alobalu

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.