reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Srnčí sekaná

  • 1 kg mletého srnčího masa
    0,3 kg mletého vepřového boku nebo krkovice
    1 cibule
    čerstvý tymián
    2 stroužky česneku
    2 pl dijonské horčice
    0,2 kg bílé housky nebo veky
    0,2 l smetany
    3 vejce
    0,1 kg strouhanky
    0,2 kg másla
    sůl, pepř

Mleté maso dáme do mísy a přidáme hořčici, ve smetaně namočenou housku, sůl, mletý pepř, vejce a na oleji orestovanou cibuli, česnek a tymián. Vše dobře promícháme a z hmoty vytvoříme šišky, které upečeme v troubě. Po upečení sekanou vyjmeme a výpek zjemníme máslem.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/374-srnci-sekana/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.