reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Šumavská bramboračka

Suroviny

  • brambory 350 g
  • kořenová petržel (mrkev, petržel) 100 g
  • houby nebo žampiony 80 g
  • cibule 1 ks
  • majoránka
  • tuk
  • sůl
  • česnek
  • hladká mouka
  • pepř

Z tuku a mouky připravíme jíšku a zalijeme vodou. Přidáme na kostičky nakrájené brambory, očištěnou zeleninu, cibuli a houby. Osolíme a vaříme, až je vše měkké. Pak okořeníme utřeným česnekem, pepřem, majoránkou a prohřejeme.

Zdroj: Šumavská bramboračka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/sumavska-bramboracka  [On-line 18.02.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.