reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Svíčkové řezy Rossini

Ingredience

  • hovězí svíčková 750 g
  • drůbeží játra 200 g
  • sůl, pepř 1 dávka
  • cibule 70 g
  • kečup 50 g
  • červená sladká paprika 1 dávka
  • červené víno 50 ml
  • čerstvé žampiony 200 g
  • olej 1 dávka
  • zelená petrželka 1 dávka
  • brambory 1 dávka
  • máslo na brambory 1 kus

Ze svíčkové si nakrájíme plátky, které prudce z obou stran osmažíme a necháme chvíli odležet.
Drůbeží játra na tuku orestujeme s cibulkou a plátky žampionů. Přidáme kečup, víno, osolíme, opepříme a na tuto směs klademe plátky opečených řezů.
Podáváme s uvařenými malými zámeckými brambůrky posypanými zelenou petrželkou a dochucenými kouskem másla.

Zdroj: Svíčkové řezy Rossini; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/svickove-rezy-rossini [On-line 20.12.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.