reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tagliata con rucola e grana – Steak s rukolou a sýrem

4 porce

  • 1 kg hovězí svíčkové
  • 2 svazky rukoly
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 120 g sýra Grana padano
  • citronová šťáva
  • olej extra virgin
  • sůl
  • pepř

Maso nakrájíme na čtyři stejné kusy (čtyři porce), osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na olivovém oleji, jen aby se zatáhlo a vznikla kůrčička. Uvnitř zůstane maso syrové. Poté ho nakrájíme na tenké plátky a servírujeme na talíř. V pánvi na olivovém oleji orestujeme zmáčknutý česnek a rozmarýn. Jakmile česnek dostane barvu do zlatova, vypneme sporák a olejem pokapeme nakrájené maso zasypeme rukolou, natrhanou na menší kusy a bohatě posypeme sýrem nastrouhaným na lupínky.
Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.makro.cz/index.php?page_id=698&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.