reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tagliata di maile, patate gratinate con panna

  • olivový olej
  • česnek 3 stroužky
  • rukola 100 g
  • brambory 2 kg
  • vepřová panenka 750 g
  • smetana 0.5 l
  • zredukovaný balzamikový ocet 4 lžičky
  • sýr granna padano (parmazán) 200 g
  • hrubá mořská sůl 1 lžíce

Očistíme vepřovou panenku. Nařežeme ji na pět porcí, které hřbetem ruky jemně naklepeme a zprudka orestujeme na olivovém oleji. Každou stranu tak minutu. Podáváme s rukolou, mořskou solí a přelité olivovým olejem. K tomu nastrouháme parmezán a vše pokapeme balzamikovou redukcí.

Brambory oškrábeme a nakrájíme na tenké plátky. Posypeme je drceným česnekem, zalijeme tučnou smetanou a dáme zapéct do trouby na 180 stupňů na půl hodiny. Hlídáme!

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tagliata-di-maile-patate-gratinate-con-panna [On-line 2.11.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.