reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tatarák z lososa

  • filet z čerstvého lososa 500 g
  • jarní cibulka 1 svazek
  • citron 1 kus
  • sůl a pepř 1 špetka
  • kapary 1 lžička
  • bagetky k podávání

Lososa naškrábejte špičkou ostrého nože, jde to jako po másle. Máte-li hrubší kousky, ještě je můžete posekat. Cibuli si nakrájíte opravdu na jemno, stejně jako lžičku kaparů. Všechno dobře promícháme v míse. Počítám na jeden filet půlku malé cibulky. Směs dle chuti osolíme a opepříme. Ve finále ještě zakápneme citronem nebo limetkou, znovu promícháme, doladíme chutě a je hotovo.

Potom už jenom připravit kousky francouzské bagetky – bílé pečivo možno rozpéct v troubě.

Zdroj: Tatarák z lososa; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tatarak-z-lososa-0 [On-line 28.3.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.