reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Tatarák z telecí svíčkové na opečené topince

Suroviny

  • telecí svíčková 400 g
  • sůl
  • pepř
  • kečup 1/2 lžíce
  • mletá sladká paprika 1 špetka
  • mletý kmín 1 špetka
  • worcesterová omáčka 1 lžíce
  • sójová omáčka 1 lžíce
  • čerstvý chléb
  • olej na smažení topinek

Rukolový salátek:

  • rukola 1 balení
  • červená cibule 1 ks
  • olivový olej
  • bylinky
  • troška pikantní hořčice
  • sůl
  • pepř

Telecí svíčkovou nahrubo nameleme nebo ideálně naškrábeme a smícháme se všemi ingrediencemi. Vše dobře promícháme a necháme v chladu tak dvacet minut uležet. Pak mažeme na usmažené topinky, které si můžeme předtím potřít česnekem.

Podáváme s restovanou cibulkou a rukolovým salátem, který jsme připravili z rukoly, kroužků červené cibuli a promíchali se zálivkou z domácího bylinkového pesta (olej + bylinky + hořčice + troška koření – dle chuti).

Zdroj: Tatarák z telecí svíčkové na opečené topince; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tatarak-z-teleci-svickove-na-opecene-topince  [On-line 20.06.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.