Suroviny
- hovězí svíčková nebo falešná svíčková 500 g
- dijonská hořčice 2 lžíce
- tabasco několik kapek
- koňak 1 lžíce
- žloutek 4 kusy
- kvalitní olivový olej 100 ml
- jarní cibulka 4 kusy
- kapary 4 lžíce
- čerstvě mletý pepř
- sůl
- celozrnný chléb na topinky
- olej na opékání
- česnek 4 stroužky
Chladné maso očistíme, odblaníme a naškrábeme ostrým nožem nebo nameleme na ručním mlýnku.
Přidáme hořčici, worcesterskou omáčku, žloutky, cibulku, kapary, olej, tabasko a koňak – ten maso zjemní.
Promícháme a podáváme s česnekovými topinkami nebo hranolky.
Zdroj: Tatarský biftek; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/tatarsky-biftek [On-line 30.08.2016]
Poslední tip, trik či komentář