reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tatarský biftek

Suroviny

  • hovězí svíčková nebo falešná svíčková 500 g
  • dijonská hořčice 2 lžíce
  • tabasco několik kapek
  • koňak 1 lžíce
  • žloutek 4 kusy
  • kvalitní olivový olej 100 ml
  • jarní cibulka 4 kusy
  • kapary 4 lžíce
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl
  • celozrnný chléb na topinky
  • olej na opékání
  • česnek 4 stroužky

Chladné maso očistíme, odblaníme a naškrábeme ostrým nožem nebo nameleme na ručním mlýnku.
Přidáme hořčici, worcesterskou omáčku, žloutky, cibulku, kapary, olej, tabasko a koňak – ten maso zjemní.
Promícháme a podáváme s česnekovými topinkami nebo hranolky.

Zdroj: Tatarský biftek; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/tatarsky-biftek [On-line 30.08.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.