reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Teplý zeleninový salát

Suroviny

  • cuketa
  • mrkev
  • řapíkatý celer
  • červená paprika
  • olivový olej
  • sůl
  • parmazán

Zeleninu omyjeme a nakrájíme, postupně opékáme na pánvi na olivovém oleji pokrájený celer, papriku, mrkev a na závěr cuketu. Důležité je, aby zelenina nebyla ve finále ani měkká, ani tvrdá – je třeba zkoušet, aby zůstala „al dente“. Na závěr osolíme a podáváme promíchané s nastrouhaným parmazánem.

Zdroj: Teplý zeleninový salát; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vepro-speclo-zelo  [On-line 26.09.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.